Bram van der Wilk

Praktijk eigenaar, (orthopedisch) manueeltherapeut io, algemeen fysiotherapeut, dry needling

Bram is naast eigenaar ook praktiserend fysiotherapeut bij MTP Fysiotherapie en werkt op de locaties in Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Zijn opleiding Fysiotherapie heeft hij aan de Hogeschool Leiden behaald, waarna hij zijn Master in de Orthopedische Manuele Therapie is gestart in Utrecht.

Mijn interesse is de fysiotherapie is gekomen nadat ik in mijn jeugd op hoog niveau aan judo heb gedaan. Hier heb ik zelf meerdere malen – helaas – mogen ervaren hoe het is om een blessure te hebben en hiervan te revalideren. Niks is zo frustrerend dan wanneer je iets heel graag wilt en dit kan niet door pijnklachten of een blessure. Wanneer iemand een blessure heeft, vind ik het belangrijk dat degene weet wat er mis is en wat er aan de blessure gedaan kan worden: bewustwording van de in standhoudende factoren en stimuleren van wat wel kan, in plaats van langere tijd rust nemen. Stilstand leidt vaak tot achteruitgang, dit geldt in de (top)sport maar ook zeker in het dagelijks leven.

Hoe langer een klacht bestaat, hoe meer tijd het vaak kost om weer blessurevrij te worden. Je lichaam raakt gewend aan de nieuwe (blessure) situatie, waardoor het lichaam dingen gaat compenseren. Het kan dus zijn dat de plek waar je last hebt helemaal niet de originele blessure is. Daarom kijk ik tijdens mijn behandeling met name naar de factoren die voor de blessure zorgen en/of in stand houden. Dit maakt mijn beroep zo interessant en ik probeer er dan ook alles aan te doen om jou weer zo snel mogelijk blessurevrij te krijgen. Niet tijdelijk, maar voor de langere termijn. Dat is mijn doel.

Speerpunten

  • Manuele Therapie

  • Lage rugklachten met of zonder uitstraling

  • Dry Needling

  • Acute (sport) Trauma

  • Nek/Schouder Klachten

  • Topsport

Locaties waar Bram werkt

Reviews/Testimonials Bram

Geweldige service

Geweldig en zeer kundig personeel! Denken met je mee in de situatie die voor jou van toepassing is. Altijd heel goed en snel van mijn kwalen af. MTP Fysiotherapie is dan ook echt een aanrader.

Beste Behandelaar

Laatste jaar bezig geweest met het herstel van de operatie aan mijn kruisband. Met behulp van zeer vakkundig personeel zijn er flinke stappen gemaakt. Na ongeveer 10 a 11 maanden kon ik weer voetballen.

Afspraak maken met Bram

Bel ons direct

Mail ons direct